Regiobijeenkomst en start kernoverleg - scholen Zuid

Aan het begin van het nieuwe schooljaar gaan de scholen en bestuurders samen de aftrap doen van het werken aan de ambities uit het nieuwe ondersteuningsplan. Alle scholen zijn geïnformeerd over de indeling in de kernen, zie ook bijgaande LINK.

Voor wie?

Voor schoolleiders/directeuren en IB-Zoco’s (en zo mogelijk leerkrachten), schoolbestuurders van scholen en consulenten/specialisten van scholen in genoemde regio. Per school denken we aan 2 max 3 vertegenwoordigers.

Eerste deel van de bijeenkomst vindt informatie plaats over het belang van het nieuwe ondersteuningsplan door een of meer schoolbestuurders. Daarna ontmoeten deelnemers van de scholen elkaar in het eerste kernoverleg van scholen binnen elke regio. Een kern van scholen bestaat uit een groep van 4 tot 9 samenwerkende scholen (inclusief partners in en om de school), in een wijk, plaats of sub regio, die regelmatig contact hebben met elkaar over vraagstukken binnen passend onderwijs. Een nader programma volgt vlak na de zomervakantie. In dit eerste kernoverleg zullen ook afspraken gemaakt worden over het vervolg.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-09-2020 09:00
Einddatum 15-09-2020 12:00
Registratie Startdatum 25-06-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 15-09-2020
Locatie Villa Westend

Samenwerkingsverband
Passend Onderwijs IJmond

Antillenstraat 21
1944 XA  Beverwijk
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0251 707510

Aanmelden nieuwsbrief

Top