Vacature Office Manager (VERVULD)

Wie zijn wij?

Samenwerkingsverband Passend onderwijs IJmond biedt ondersteuning op 64 scholen in de IJmond die voor 16.000 kinderen passend onderwijs organiseren. Dit gebeurt bij voorkeur op een basisschool dichtbij huis en als het nodig is op een speciale (basis)school. Wij geloven dat ieder kind in zijn eigen buurt het onderwijs moet krijgen dat bij hem of haar past. Wij werken in acht kernen van scholen samen met vijf gemeenten en kernpartners aan een netwerkorganisatie die volop in ontwikkeling is. De 64 scholen in samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond maken samen de beweging naar inclusiever onderwijs.

Wij zoeken een

Office Manager voor 0,6-0,8 FTE

Spreekt dit jou aan?

Wij zoeken een collega die ons team komt versterken om onze ambities waar te maken. Je wordt onderdeel van een ambitieus en positief team van 19 mensen, met een groot netwerk in de regio IJmond. Vanuit jouw functie heb je vooral contacten met je eigen collega’s (consulenten, specialisten, controller, beleidsmedewerker en directeur-bestuurder) en ben je eerste aanspreekpunt voor de professionals van de scholen en ouders in het werkgebied IJmond.

De Opdracht

Als office manager ondersteun je directeur-bestuurder op secretarieel gebied. Daarnaast verleen je allerhande organisatorische en administratieve ondersteuning aan de hele organisatie. Je ben het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact opneemt, je bent de verbindende factor binnen het team, vraagbaak voor algemeen inhoudelijke zaken en je bent het visitekaartje van het samenwerkingsverband.

Wat ga je doen?

Je denkt mee over het verbeteren van huidige administratieve procedures binnen het secretariaat (efficiëntere werkwijzen en het gebruik van systemen) en je adviseert ons over stijl en opzet van onze stukken.

Algemene taakomschrijving

Als office manager zorg je voor secretariële ondersteuning van het bestuur en de directeur-bestuurder, de ondersteuningsplanraad (OPR) en huisvesting, beheer en onderhoud. Je zorgt voor het administratief/ organisatorisch voorbereiden van vergaderingen van het Algemeen Bestuur, commissievergaderingen, klankbordgroep en andere bijeenkomsten en het completeren en archiveren van de vergaderstukken, het uitwerken van de notulen en het bewaken van de voortgang en de afhandeling van de daarin gemaakte afspraken en genomen besluiten; het naar onderwerp of project aanleggen en bijhouden van werk- en vergaderdossiers; het in overleg met de directie maken van een jaarplanning van alle gremia in het samenwerkingsverband.

Solliciteren

Ben je enthousiast? En denk je met jouw kennis, ervaring en talenten een mooie bijdrage aan onze organisatie te kunnen leveren? Dan ontvangen we je motivatie en CV graag voor 7 september via onderstaand formulier of mail naar info@passendonderwijsijmond.nl. Sollicitatiegesprekken vinden half september plaats.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.