Het ondersteuningsplan is het wettelijk verplichte document van het samenwerkingsverband waarin het SWV PO IJmond haar opdracht binnen de wetgeving Passend Onderwijs invult en vorm geeft.

Dit beleidsdocument met bijlagen (zie bijlagen) vormen de basis voor al het handelen van het samenwerkingsverband. De documenten zijn bestuurlijk vastgesteld voor een periode van vier jaar (2016 - 2020). Naast het officiele ondersteuningsplan is een publieksversie van dit plan beschikbaar (zie hieronder). Hierin wordt voor alle betrokkenen die interesse hebben in passend onderwijs en de uitwerking daarvan doorhet samenwerkingsverband, in een beknopte en heldere vormgeving informatie geboden.

Jaarlijks wordt op basis van het vastgestelde ondersteuningsplan een activiteitenplan opgesteld. De meest recente versie van het activiteitenplan is ook op de site beschikbaar.

Over het ondersteuningsplan is op overeenstemming gericht overleg (OOGO) gevoerd met de wethouders van de betrokken gemeenten. De ondersteuningsplanraad (OPR) heeft het ondersteuningsplan beoordeeld en daarop haar instemming verleend.

Samenwerkingsverband
Passend Onderwijs IJmond

Antillenstraat 21
1944 XA  Beverwijk
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0251 707510

Aanmelden nieuwsbrief

Top