Het ondersteuningsplan is het wettelijk verplichte document van het samenwerkingsverband waarin het SWV PO IJmond haar opdracht binnen de wetgeving Passend Onderwijs invult en vorm geeft.

Dit beleidsdocument vormt de basis voor al het handelen van het samenwerkingsverband. Het ondersteuningsplan wordt bestuurlijk goedgekeurd en vastgesteld voor een periode van vier jaar.

Van het huidige ondersteuningsplan, dat loopt van 1-8-2016 tot 1-8-2020 is ook een publieksversie beschikbaar. Hierin krijgen betrokkenen die interesse hebben in passend onderwijs en de uitwerking hiervan beknopte en heldere informatie geboden.

Onderstaand is ook het nieuwe ondersteuningsplan van het SWV PO IJmond (1-8-2020 tot 1-8-2024) beschikbaar. Dit is op 26 maart 2020 na OOGO met de gemeenten, instemming door de OPR en de MR-P door het Algemeen Bestuur van het SWV PO IJmond is vastgesteld. Hiervan komt ook een publieksversie beschikbaar.

Jaarlijks wordt op basis van het ondersteuningsplan een activiteitenplan of jaarplan opgesteld. De meest recente versie van het activiteitenplan van het huidige ondersteuningsplan is ook op de site beschikbaar. Binnenkort verschijnt ook van het nieuwe ondersteuningsplan het eerste jaarplan.

Samenwerkingsverband
Passend Onderwijs IJmond

Antillenstraat 21
1944 XA  Beverwijk
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0251 707510

Aanmelden nieuwsbrief

Top