Vacature consulent

Samenwerkingsverband Passend onderwijs IJmond biedt ondersteuning op 65 scholen in de IJmond die voor 16.000 kinderen passend onderwijs organiseren. Dit gebeurt bij voorkeur op een basisschool dichtbij huis en als het nodig is op een speciale (basis)school. Wij geloven dat ieder kind in zijn eigen buurt het onderwijs moet krijgen dat bij hem of haar past. Wij werken in tien kernen van scholen samen met vijf gemeenten en kernpartners aan een netwerkorganisatie die volop in ontwikkeling is.

We hebben vacatureruimte voor een consulent

Spreekt dit jou aan?

Wij zoeken een collega die ons team komen versterken om onze ambities waar te maken. De scholen in samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond maken de beweging naar inclusiever onderwijs.

Vacature consulent:

Je begeleidt bij de ondersteuningsbehoefte van medewerkers op de scholen. Je bent sparringpartner van de school ten aanzien van passend onderwijs. Je bent onderdeel van hun ondersteuningsteam, waarin met ouders leerlingen worden besproken die een specifieke ondersteuningsvraag hebben.
Je werkt handelingsgericht en adviseert op systeem, leerkracht en kindniveau. Je kunt je inleven in (on)mogelijkheden vanuit verschillende perspectieven en kunt kritische feedback geven.
Je voert periodiek gesprekken waarin je met de school meedenkt over het realiseren van de speerpunten die voortkomen uit hun schoolondersteuningsprofiel. Je helpt de school met het volgen van de ondersteuningsroute zoals afgesproken met de scholen binnen het SWV PO IJmond. Jij werkt samen met een collega voor een kern van scholen en faciliteert bij het realiseren van de doelen om een dekkend onderwijs en ondersteuningsaanbod te realiseren

Dit zoeken wij

Jij hebt ruime ervaring in de klas en in het begeleiden van professionals op de werkvloer.
Jij hebt een HBO+ of WO werk- en denkniveau.

Werken in een team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven consulenten en specialisten, die samenwerken in een regio. De centrale ontmoetingsplek is ons kantoor in Beverwijk, waar je wekelijks overleg hebt met collega’s.

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je zelfstandig werkt en veel vrijheid hebt om je werk zelf in te delen, vanuit persoonlijk leiderschap.
Een baan voor minimaal 0.6 in maximaal salarisschaal 11 CAO-PO (OOP voor onderwijsondersteunend personeel).
Een laptop en telefoon, reiskostenvergoeding.
Mogelijkheden om in het kader van de ambities van het nieuwe ondersteuningsplan, initiatieven te ontplooien en je verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Je solliciteert via onderstaande formulier of mail naar info@passendonderwijsijmond.nl
Je uploadt je motivatie en CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Uldrik Speerstra 06 21 82 26 82 of Marjolijn Loos 06 86 88 09 50

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Ontvang de verhalen in je mailbox

Wil jij op de hoogte blijven van alle inspirerende verhalen die we maken over Passend Onderwijs in de IJmond?
Schrijf je in en ontvang 3 keer per jaar de verhalen in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.