Eerst welbevinden, dan leren! Is dat zo?

Iedereen

De meeste leerkrachten hanteren een hiërarchie als het gaat om welbevinden en leren.   Eerst moet je werken aan welbevinden en dan pas aan leren, is de gangbare gedachte.   Is dat goedbedoeld het goede doen of zit het anders? Spoileralert: het zit anders! Hoe anders? Dat komt allemaal aan bod in deze workshop!  

Positief provocatief onderzoekende workshop met uiteraard een praktische vertaalslag naar morgen in je groep.

Doel

In deze workshop scherp je je inzichten en opvattingen aan, verdiep je jouw al aanwezige kennis over leren, gedrag, eigenaarschap, en je relatie met de individuele leerling en met de groep. Je ziet nieuwe mogelijkheden, je leert hoe je jouw invloed op leren en gedrag nog meer en positief effectief kunt vergroten.
Na deze workshop kun je nog lekkerder aan het werk als leerkracht!
De workshop is ook bedoeld voor intern begeleiders en schoolleiders. Immers, deze inzichten en kennis maken de gesprekken met leerkrachten over hun werk, over de ontwikkeling van leerlingen, en over werkgeluk ánders! 

Deze training wordt gegeven door:

Simone van Dijk (drs.) HGW&HGA-specialist. Simone coacht en traint scholen op vragen rond gedrag, communicatie en leren leren. Ook publiceert ze regelmatig boeken en artikelen. www.simonetraint.nl

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

LET OP: Bij no-show en zonder afbericht, zal er een financiële compensatie van 50 euro worden gevraagd aan het schoolbestuur van de desbetreffende deelnemer (niet voor ouders).

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.