NWG – Het Jonge Kind – Workshop Schrijven (groep 1,2,3)

Deze workshop is praktisch ingericht. Aan de hand van de schrijfmijlpalen hebben we het onder andere over:  schrijfrijpheid, schrijf-motorische voorwaarden, zithouding, visueel ruimtelijke oriëntatie, papierligging en pengreep. Waar let je op in groep 1,2 en later ook in groep 3 en hoger? Wat zie je bij je leerlingen en wat kun je inzetten om de kinderen optimaal te laten starten in groep 3, wat betreft het schrijfonderwijs? Theorie en praktijk wisselen elkaar af en dat wat je deze middag...

Deze workshop is praktisch ingericht. Aan de hand van de schrijfmijlpalen hebben we het onder andere over:  schrijfrijpheid, schrijf-motorische voorwaarden, zithouding, visueel ruimtelijke oriëntatie, papierligging en pengreep. Waar let je op in groep 1,2 en later ook in groep 3 en hoger? Wat zie je bij je leerlingen en wat kun je inzetten om de kinderen optimaal te laten starten in groep 3, wat betreft het schrijfonderwijs?

Theorie en praktijk wisselen elkaar af en dat wat je deze middag leert, kun je gelijk de volgende dag in de klas toepassen. Ook geven we voorbeelden uit de praktijk en is er tijd om vragen te stellen.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.