Geef me de vijf

Ben je ouder, leerkracht of IB’er en heb je te maken met een kind met autisme of kenmerken van autisme, dan nodigen we je van harte uit bij de lezing van ‘Geef me de 5’. Vind je het ook zo moeilijk dat kinderen met autisme niet begrepen worden? Zie je vaak iets bij het kind en weet je niet hoe je kunt helpen? Tijdens deze bijeenkomst vertelt de spreker wat de behoeften zijn van degene met autisme en vertaalt dit direct naar toepasbare en praktische handvatten. We leren autisme te...

Ben je ouder, leerkracht of IB’er en heb je te maken met een kind met autisme of kenmerken van autisme, dan nodigen we je van harte uit bij de lezing van ‘Geef me de 5’.

Vind je het ook zo moeilijk dat kinderen met autisme niet begrepen worden? Zie je vaak iets bij het kind en weet je niet hoe je kunt helpen? Tijdens deze bijeenkomst vertelt de spreker wat de behoeften zijn van degene met autisme en vertaalt dit direct naar toepasbare en praktische handvatten. We leren autisme te begrijpen en kijken naar zowel de moeilijkheden als alle positieve kanten, dankzij herkenbare en praktische voorbeelden krijg je tips voor de omgang met kinderen met autisme. Een lezing boordevol eyeopeners, met tools die je daarna direct kunt inzetten om het kind te helpen groeien.

Wordt verzorgd door Chantal Verheij, uit naam van grondlegger Geef me de Vijf, Colette de Bruin.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.