Kenniskring aandachtsfunctionarissen Veilig Thuis Kennemerland

Veilig Thuis organiseert op dinsdag 11 juni van 13-15 op de Oostvest de Kenniskring Aandachtsfunctionarissen. Tijdens deze kenniskring zal Veilig Thuis kort de werkwijze van Veilig Thuis toelichten en is er vooral heel veel ruimte voor alle vragen, onduidelijkheden en jullie casuïstiek. Veilig Thuis wil graag goed en prettig samenwerken met alle scholen en daarom organiseert Veilig Thuis tweemaal per jaar deze kenniskring voor het basisonderwijs. Alle aandachtsfunctionarissen zijn van harte...

Veilig Thuis organiseert op dinsdag 11 juni van 13-15 op de Oostvest de Kenniskring Aandachtsfunctionarissen. Tijdens deze kenniskring zal Veilig Thuis kort de werkwijze van Veilig Thuis toelichten en is er vooral heel veel ruimte voor alle vragen, onduidelijkheden en jullie casuïstiek. Veilig Thuis wil graag goed en prettig samenwerken met alle scholen en daarom organiseert Veilig Thuis tweemaal per jaar deze kenniskring voor het basisonderwijs. Alle aandachtsfunctionarissen zijn van harte uitgenodigd.

Aanmelden kan door mail te sturen naar: secretariaat@veiligthuis-ken.nl (je ontvangt geen bevestiging maar we zien je graag op 11 juni om 13 uur op de Oostvest 60 in Haarlem)