Netwerkbijeenkomst Heemskerk en Beverwijk

Graag nodigen we je uit voor de Netwerkbijeenkomst voor een Sterker Netwerk in gemeenten Heemskerk en Beverwijk (inclusief lunch). Gemeenten, CJG, GGD, Socius, en Samenwerkingsverband organiseren een ontmoeting voor professionals in en om de school, PO en VO. We gaan met elkaar het gesprek aan over inclusief opgroeien met gelijke kansen thuis, op school en in de buurt. De uitkomsten van deze gesprekken vormen de basis voor de samenwerking en de uitvoeringsagenda in schooljaar 2024-2025...

Graag nodigen we je uit voor de Netwerkbijeenkomst voor een Sterker Netwerk in gemeenten Heemskerk en Beverwijk (inclusief lunch).

Gemeenten, CJG, GGD, Socius, en Samenwerkingsverband organiseren een ontmoeting voor professionals in en om de school, PO en VO.

We gaan met elkaar het gesprek aan over inclusief opgroeien met gelijke kansen thuis, op school en in de buurt. De uitkomsten van deze gesprekken vormen de basis voor de samenwerking en de uitvoeringsagenda in schooljaar 2024-2025 en verder.

Hoe kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat de kinderen en de jongeren in Heemskerk en Beverwijk profiteren van een sterke preventieve en integrale aanpak?

Vul je vooraf de Typeform in zodat we een beeld kunnen vormen van wat er leeft? Evaluatie uitvoeringsagenda (typeform.com)

We kijken uit naar jouw komst! Laat ons dit weten door de Save the date te accepteren of weigeren.