Netwerkbijeenkomst Samen sterker in Castricum en Uitgeest

Graag nodigen we je uit voor de Netwerkbijeenkomst voor een Sterker Netwerk in gemeenten Castricum en Uitgeest (inclusief lunch). Gemeenten, Jeugd en schoolteams, preventieconsulenten en Samenwerkingsverband organiseren een ontmoeting voor professionals in en om de school, PO en VO. We gaan met elkaar het gesprek aan over inclusief opgroeien met gelijke kansen thuis, op school en in de buurt. De uitkomsten van deze gesprekken vormen de basis voor de samenwerking en de uitvoeringsagenda...

Graag nodigen we je uit voor de Netwerkbijeenkomst voor een Sterker Netwerk in gemeenten Castricum en Uitgeest (inclusief lunch).

Gemeenten, Jeugd en schoolteams, preventieconsulenten en Samenwerkingsverband organiseren een ontmoeting voor professionals in en om de school, PO en VO.

We gaan met elkaar het gesprek aan over inclusief opgroeien met gelijke kansen thuis, op school en in de buurt. De uitkomsten van deze gesprekken vormen de basis voor de samenwerking en de uitvoeringsagenda in schooljaar 2024-2025 en verder.

Hoe kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat de kinderen en de jongeren in Castricum en Uitgeest profiteren van een sterke preventieve en integrale aanpak?

We kijken uit naar jouw komst! Laat ons dit weten door de Save the date te accepteren of weigeren.