Ouders als educatieve partner

Met Ria Goedhart. Streven naar ouderbetrokkenheid is streven naar samenwerking met ouders ter bevordering van de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van leerlingen.  Leraren die inzetten op dit streven in het onderwijs aan nieuwkomers staan voor de nodige uitdagingen, zoals het ontbreken van een gezamenlijke taal, verschillende perspectieven op wederzijdse verantwoordelijkheden en onbekendheid met het Nederlandse schoolsysteem. In deze workshop bespreken we effectieve...

Met Ria Goedhart.

Streven naar ouderbetrokkenheid is streven naar samenwerking met ouders ter bevordering van de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van leerlingen. 

Leraren die inzetten op dit streven in het onderwijs aan nieuwkomers staan voor de nodige uitdagingen, zoals het ontbreken van een gezamenlijke taal, verschillende perspectieven op wederzijdse verantwoordelijkheden en onbekendheid met het Nederlandse schoolsysteem. In deze workshop bespreken we effectieve vormen van ouderbetrokkenheid maken we een analyse van de eigen schoolsituatie en bespreken we praktijkvoorbeelden die inspireren. 

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.