Een van de wettelijke taken van een samenwerkingsverband passend onderwijs is om in het ondersteuningsplan vast te leggen hoe de financiële middelen voor lichte en zware ondersteuning die bij het SWV PO IJmond binnenkomen verdeeld worden onder de schoolbesturen voor het organiseren van basisondersteuning en extra ondersteuning.

Financiele verantwoording

Jaarlijks verantwoordt het SWV PO IJmond de uitgegeven middelen voor basis- en extra ondersteuning die aan de schoolbesturen zijn toegekend, op basis van de financiele verantwoording van de schoolbesturen over de van het samenwerkingsverband ontvangen middelen. Deze verantwoording vindt plaats op kalenderjaarbasis voor 1 december van dat jaar. In de bijlage is de samenvatting van de meest recente financiele verantwoording opgenomen.

Jaarverslag

Net als elke andere instelling in het onderwijs stelt ook een samenwerkingsverband jaarlijks een jaarverslag op en stelt dit, na goedkeuring door de accountant, vast. In de bijlage is het meest recente jaarverslag opgenomen en ook de samenvatting ervan.

Samenwerkingsverband
Passend Onderwijs IJmond

Antillenstraat 21
1944 XA  Beverwijk
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0251 707510

Aanmelden nieuwsbrief

Top