Informatiebijeenkomst AURIS

Het SamenWerkingsVerband Passend Onderwijs IJmond en Auris organiseren 7 november 2023 van 10.30 – 12.30 uur een Bijeenkomst voor IBérs en ZorgCoördinatoren. Heb je vragen als: -Hoe ziet het samenspel rondom passend en inclusief onderwijs eruit met het SWV passend onderwijs IJmond, de scholen en Auris voor leerlingen met een ernstige TOS of hulpvragen D/SH? -Welke leerlingen komen in aanmerking voor een Auris ondersteunings- of onderwijsarrangement? -Waarom is ambulante...

Het SamenWerkingsVerband Passend Onderwijs IJmond en Auris organiseren 7 november 2023 van 10.30 – 12.30 uur een Bijeenkomst voor IBérs en ZorgCoördinatoren.

Heb je vragen als:

-Hoe ziet het samenspel rondom passend en inclusief onderwijs eruit met het SWV passend onderwijs IJmond, de scholen en Auris voor leerlingen met een ernstige TOS of hulpvragen D/SH?

-Welke leerlingen komen in aanmerking voor een Auris ondersteunings- of onderwijsarrangement?

-Waarom is ambulante begeleiding gericht op duurzame ondersteuning van het systeem, zodat de school verder kan met de leerling en niet op het behandelen of opheffen van de beperkingen?

Wil je meer weten over de werkwijze en uitgangspunten van de Auris ambulante dienstverlening en wat dit betekent in de praktijk? Dan is deze bijeenkomst de uitgelezen kans om informatie te krijgen en met elkaar ervaringen te delen en van gedachten te wisselen.

Namens Auris zijn aanwezig:

Gepke Spijkerman (AanMeldPunt), Frank Beentjes (TeamLeider van Gilseschool), Manon Wijnhoven, Anja Droog (Ambulant Dienstverleners) en Anita Johannisse (TeamLeider Ambulante Dienstverlening)

Namens Passend onderwijs IJmond zijn aanwezig:

  • Adriette Tervoort
  • Consulent specialist

Meer informatie over Auris is terug te vinden op onze website:

Expertisecentra De Fakkel ,Via Nova en Auris – Passend Onderwijs IJmond

De inschrijving is gesloten