Online Informatiebijeenkomst 12 juni Training Wegwijs in gedrag van kinderen

Heb je mogelijk belangstelling deze training te volgen, maar twijfel je nog? Sluit dan vooral deze middag aan bij deze informatiebijeenkomst. Voor Wie? Leerkrachten van de scholen aangesloten bij SWV Passend Onderwijs IJmond Loop jij ook wel eens aan tegen moeilijk gedrag van kinderen in je klas? En denk je: hoe kan het ook anders? Dan is de training “WegWijsinGedrag® iets voor jou. Hier leer je anders te kijken naar gedrag en ontdek je meer mogelijkheden om het ook anders te...

Heb je mogelijk belangstelling deze training te volgen, maar twijfel je nog? Sluit dan vooral deze middag aan bij deze informatiebijeenkomst.

Voor Wie?

Leerkrachten van de scholen aangesloten bij SWV Passend Onderwijs IJmond

Loop jij ook wel eens aan tegen moeilijk gedrag van kinderen in je klas? En denk je: hoe kan het ook anders? Dan is de training “WegWijsinGedrag® iets voor jou. Hier leer je anders te kijken naar gedrag en ontdek je meer mogelijkheden om het ook anders te doen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de training onderzoek je de verschillende perspectieven die je kunt innemen als je naar gedrag kijkt. Het perspectief van jou als leerkracht, van de leerling, van de ouder, van de groep, andere personen en de situatie.

Je onderzoekt welke dynamiek en interacties van invloed zijn in je klas, thuis en in de omgeving van het kind. Hoe interpreteer je deze? Wat betekent dit voor jouw manier van handelen?

Bijeenkomsten:

Op het kantoor van het SWV te Beverwijk:

Woensdag 18 september 2024, 15.00 -19.30

Woensdag 6 november 2024, 15.00 -19.30

Woensdag 8 januari 2025, 15.00 -19.30

Woensdag 5 maart 2025, 15.00 19.30

Woensdag 16 april, 15.00 -19.30

De inschrijving is gesloten